Team

  • Tomasz Deker

    - by orfinsk

    Mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier. Członek Fundacji Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy…

  • Mateusz Wichrowski

    - by katarzyna.gawin

    Head Chef Brasserie Warszawskiej, z którą od 4 lat zdobywa jedną z najbardziej prestiżowych nagród w świecie gastronomii, przyznawaną przez…

  • Dawid Szkudlarek

    - by orfinsk

    Absolwent ZSG w Gorzowie, Akademii Rolniczej w Szczecinie oraz Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Szef Kuchni restauracji Folwarku…

  • Bartłomiej Pawlikowski

    - by orfinsk

    Zastępca Szefa kuchni w folwarku folinscy uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych między innymi la art de la couisne Martell,…

  • Katarzyna Daniłowicz

    - by orfinsk

    Z wykształcenia architekt, od 6 lat związana z gastronomią, obecnie szefowa kuchni restauracji Olszewskiego 128 we Wrocławiu. Jest pierwszą kobietą,…

  • Katarzyna Ryniak

    - by orfinsk

    Zakochana w Italii miłośniczka pasty i absolwentka Universitá di Scienze Gastronomiche w Pollenzo, Piemonte, którą ukończyła z tytułem Master in…

  • Maciej Barton

    - by orfinsk

    Szef Kuchni Pałacu w Orli, utalentowany kucharz wyróżniony w przewodniku Gault & Millau tytułem SZEF KUCHNI TRADYCYJNEJ 2016, uczeń Giena…