-
Tomasz Deker
-Mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier. Członek Fundacji Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy…
-
Mateusz Wichrowski
-Head Chef Brasserie Warszawskiej, z którą od 4 lat zdobywa jedną z najbardziej prestiżowych nagród w świecie gastronomii, przyznawaną przez…
-
Dawid Szkudlarek
-Absolwent ZSG w Gorzowie, Akademii Rolniczej w Szczecinie oraz Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Szef Kuchni restauracji Folwarku…
-
Bartłomiej Pawlikowski
-Zastępca Szefa kuchni w folwarku folinscy uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych między innymi la art de la couisne Martell,…
-
Katarzyna Daniłowicz
-Z wykształcenia architekt, od 6 lat związana z gastronomią, obecnie szefowa kuchni restauracji Olszewskiego 128 we Wrocławiu. Jest pierwszą kobietą,…
-
Katarzyna Ryniak
-Zakochana w Italii miłośniczka pasty i absolwentka Universitá di Scienze Gastronomiche w Pollenzo, Piemonte, którą ukończyła z tytułem Master in…
-
Maciej Barton
-Szef Kuchni Pałacu w Orli, utalentowany kucharz wyróżniony w przewodniku Gault & Millau tytułem SZEF KUCHNI TRADYCYJNEJ 2016, uczeń Giena…