Head Chef Brasserie Warszawskiej, z którą od 4 lat zdobywa jedną z najbardziej prestiżowych nagród w świecie gastronomii, przyznawaną przez międzynarodowy Przewodnik Michelin – Bib Gourmand, oznaczający świetną jakość w przystępnej cenie.W kuchni ceni przede wszystkim klasyczne połączenia. Korzystając z tradycyjnych technik, tworzy od podstaw dania autentyczne, pełne prostych smaków. Drugą jego pasją jest cukiernictwo.
Ukończył Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. prof. St. Bergera w Warszawie. W wieku 19 lat zdobył główną nagrodę w konkursie Młody Kreator Sztuki Kulinarnej (2010 r.). Inne wyróżnienia: pierwsza nagroda w Sweet Expo w kategorii „Desery inspirowane muzyką Chopina” (2010 r.), druga nagroda w konkursie Primerba Cup na targach w Poznaniu (2010 r.), pierwsza nagroda w konkursie Kulinarny Talent Roberta Sowy (2011 r.), udział w młodzieżowej reprezentacji Polski w Luksemburgu 2011 r. Pierwsze kroki zawodowe stawiał pod okiem Pawła Oszczyka w Le Regina. Szukając międzynarodowych inspiracji wyjechał do Neumunster pod Hamburgiem.