-
Sushi
WarsztatyZapraszamy na warsztaty "Sushi", które poprowadzi Michał Werda.Michał to doświadczony specjalista w kuchni japońskiej, z wieloletnią praktyką w przygotowywaniu sushi oraz dań z ryb i owoców morza. Jego pasja do doskonałości i precyzji w sztuce sushi sprawia, że każde danie to prawdziwe dzieło sztuki. Doskonale łączy tradycyjne techniki z nowoczesnymi akcentami, dbając o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak każdej potrawy. Aktualnie przygotowuje najwyższej jakości dania kuchni japońskiej i jest współwłaścicielem w Koi Sushi Bar Siemianowicka.
Wolne miejsca: 10
-
Ryby i owoce morza -Aleksander Struś.
WarsztatyNajgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019rSwoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Brak miejsc!