Warsztaty kulinarne
dla Ciebie

  • Smaki Azji.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    390.00

    Wolne miejsca: 1

  • Kimchi i spółka – kuchnia koreańska dla każdego.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Wolne miejsca: 6

  • Nowy

    Steki i spółka.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    490.00

    Wolne miejsca: 16

  • Brak miejsc

    Steki i spółka.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    490.00

    Brak miejsc!

  • Brak miejsc

    Pasta e basta, czyli najlepsze makarony z prowincji Emilia-Romania.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Brak miejsc!

  • Brak miejsc

    Smaki Azji.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    390.00

    Brak miejsc!

  • Brak miejsc

    Warsztaty Tapas.

    Zapraszamy na warsztaty tapas, które poprowadzi Adrian Stojewski - kucharz, podróżnik i bloger - hiszpanskiesmaki.pl a także absolwent Technikum Gastronomicznego i jednej z dwóch wyższych uczelni gastronomicznych w Hiszpanii – UCAM. Adrian uczył się gotować od mistrzów kuchni hiszpańskiej z gwiazdkami Michelin, takich jak: Kiko Moya, Fran Martinez, Ivan Cerdeño Lopez, María José San Román czy Pablo González. Jego miłość do kuchni Półwyspu Iberyjskiego zrodziła się w trakcie 40 dniowej podróży, podczas której porównywał kuchnię w 22 miejscach Hiszpanii i Portugalii.
    390.00

    Brak miejsc!

  • Brak miejsc

    Kuchnia galicyjska.

    Zapraszamy na warsztaty z kuchni galicyjskiej, które poprowadzi Adrian Stojewski - kucharz, podróżnik i bloger - hiszpanskiesmaki.pl a także absolwent Technikum Gastronomicznego i jednej z dwóch wyższych uczelni gastronomicznych w Hiszpanii – UCAM. Adrian uczył się gotować od mistrzów kuchni hiszpańskiej z gwiazdkami Michelin, takich jak: Kiko Moya, Fran Martinez, Ivan Cerdeño Lopez, María José San Román czy Pablo González. Jego miłość do kuchni Półwyspu Iberyjskiego zrodziła się w trakcie 40 dniowej podróży, podczas której porównywał kuchnię w 22 miejscach Hiszpanii i Portugalii.
    390.00

    Brak miejsc!