Team

  • Łukasz Majchrowski

    Łukasz Majchrowski

    - by Kasia

    Włóczykij z mikserem w ręku, jak o sobie mówi, bo z pewnym przyrządem kuchennym nie rozstaje się na krok. Z…

  • Dariusz Podlewski

    - by wojtek-depcore

    Pierwsze kroki swoich kuchennych wiraży stawiałem w 2013 roku w restauracji River pod patronatem Kurta Schellera. Po pół roku zawitałem do sieci restauracji Krawczyk,…

  • Bogusław Tomczyk oraz Anna Lachowicz-Tomczyk

    - by wojtek-depcore

    Bogusław Tomczyk oraz Anna Lachowicz-Tomczyk z firmy kateringowej Veggie. W kuchni i w życiu wyznają zasadę, że dobre życie zaczyna…

  • Łukasz Zaczyński

    - by Your Name

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić…

  • Sylwia Marut

    - by Your Name

    Jeśli myślicie o Studiu nie sposób nie znać jej założycielki i współtwórczyni. Osoby która stworzyła i wciąż tworzy  to miejsce.…

  • Aleksander Struś

    - by Your Name

    Najgorętsze nazwisko  wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.  Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r  Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario…

  • Adrian Stojewski

    - by Your Name

    ¡Hola! , jestem Adrian i od ponad 10 lat staram się, aby Polacy, tak jak ja, oszaleli na punkcie hiszpańskiej…

  • Tobiasz Herman

    - by orfinsk

    Uczestnik i laureat wielu konkursów gastronomicznych, finalista Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiady w Erfurcie w 2012 r., gdzie pod okiem Mistrza Kurta…

  • Kurt Scheller

    - by orfinsk

    Dyplomowany mistrz sztuki kulinarnej, były szef kuchni warszawskich hoteli Bristol, Sheraton i Rialto, gdzie prowadził wielokrotnie nagradzaną Kurt Scheller’s Restaurant.…

  • Tomasz Deker

    - by orfinsk

    Mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier. Członek Fundacji Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy…

tarcza finansowa