-
Łukasz Majchrowski
-Włóczykij z mikserem w ręku, jak o sobie mówi, bo z pewnym przyrządem kuchennym nie rozstaje się na krok. Z…
-
Dariusz Podlewski
-Pierwsze kroki swoich kuchennych wiraży stawiałem w 2013 roku w restauracji River pod patronatem Kurta Schellera. Po pół roku zawitałem do sieci restauracji Krawczyk,…
-
Bogusław Tomczyk oraz Anna Lachowicz-Tomczyk
-Bogusław Tomczyk oraz Anna Lachowicz-Tomczyk z firmy kateringowej Veggie. W kuchni i w życiu wyznają zasadę, że dobre życie zaczyna…
-
Łukasz Zaczyński
-Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić…
-
Sylwia Marut
-Jeśli myślicie o Studiu nie sposób nie znać jej założycielki i współtwórczyni. Osoby która stworzyła i wciąż tworzy to miejsce.…
-
Aleksander Struś
-Najgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu. Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario…
-
Adrian Stojewski
-¡Hola! , jestem Adrian i od ponad 10 lat staram się, aby Polacy, tak jak ja, oszaleli na punkcie hiszpańskiej…
-
Tobiasz Herman
-Uczestnik i laureat wielu konkursów gastronomicznych, finalista Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiady w Erfurcie w 2012 r., gdzie pod okiem Mistrza Kurta…
-
Kurt Scheller
-Dyplomowany mistrz sztuki kulinarnej, były szef kuchni warszawskich hoteli Bristol, Sheraton i Rialto, gdzie prowadził wielokrotnie nagradzaną Kurt Scheller’s Restaurant.…
-
Tomasz Deker
-Mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier. Członek Fundacji Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy…