Aleksander Struś

Aleksander Struś

Najgorętsze nazwisko  wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu. 
Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r 
Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.
Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.
Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji  Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.
Olek  specjalizuje się   kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.
Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.