Warsztaty kulinarne
dla Ciebie

  • Nowy

    Dolce Vita-włoskie makarony.

    Zapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania takie jak: ręcznie robione tagliatelle, delikatne agnolotti, urocze orecchiette, a na deser – kultowe, kremowe tiramisu. To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!
    390.00

    Wolne miejsca: 12

  • Brak miejsc

    Dolce Vita-włoskie makarony

    Zapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania takie jak: ręcznie robione tagliatelle, delikatne agnolotti, urocze orecchiette, a na deser – kultowe, kremowe tiramisu. To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!
    390.00

    Brak miejsc!

  • Sushi

    Zapraszamy na warsztaty "Sushi", które poprowadzi Michał Werda.Michał to doświadczony specjalista w kuchni japońskiej, z wieloletnią praktyką w przygotowywaniu sushi oraz dań z ryb i owoców morza. Jego pasja do doskonałości i precyzji w sztuce sushi sprawia, że każde danie to prawdziwe dzieło sztuki. Doskonale łączy tradycyjne techniki z nowoczesnymi akcentami, dbając o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak każdej potrawy. Aktualnie przygotowuje najwyższej jakości dania kuchni japońskiej i jest współwłaścicielem w Koi Sushi Bar Siemianowicka.

     
    450.00

    Wolne miejsca: 8

  • Meksykańska fiesta.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Wolne miejsca: 9

  • Smaki Azji.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    390.00

    Wolne miejsca: 2

  • Warsztaty Tapas.

    Zapraszamy na warsztaty tapas, które poprowadzi Adrian Stojewski - kucharz, podróżnik i bloger - hiszpanskiesmaki.pl a także absolwent Technikum Gastronomicznego i jednej z dwóch wyższych uczelni gastronomicznych w Hiszpanii – UCAM. Adrian uczył się gotować od mistrzów kuchni hiszpańskiej z gwiazdkami Michelin, takich jak: Kiko Moya, Fran Martinez, Ivan Cerdeño Lopez, María José San Román czy Pablo González. Jego miłość do kuchni Półwyspu Iberyjskiego zrodziła się w trakcie 40 dniowej podróży, podczas której porównywał kuchnię w 22 miejscach Hiszpanii i Portugalii.
    390.00

    Wolne miejsca: 14