-
Brak miejsc
Smaki Azji.
WarsztatyŁukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od 6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”390.00złBrak miejsc!
-
Steki i spółka.
WarsztatyŁukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od 6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”490.00złWolne miejsca: 2
-
Brak miejsc
Dolce Vita-włoskie makarony.
WarsztatyZapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania takie jak: ręcznie robione tagliatelle, delikatne agnolotti, urocze orecchiette, a na deser – kultowe, kremowe tiramisu. To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!390.00złBrak miejsc!
-
Brak miejsc
Mistrzowskie Smaki Aleksandra Strusia.
WarsztatyNajgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019rSwoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Brak miejsc!
-
Smaki Italii.
WarsztatyZapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania . To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!390.00złWolne miejsca: 9
-
Kuchania Francuska
Bez kategorii, WarsztatyOpis prowadzącego :Najgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Wolne miejsca: 11
-
Sushi .
WarsztatyZapraszamy na warsztaty "Sushi", które poprowadzi Michał Werda.Michał to doświadczony specjalista w kuchni japońskiej, z wieloletnią praktyką w przygotowywaniu sushi oraz dań z ryb i owoców morza. Jego pasja do doskonałości i precyzji w sztuce sushi sprawia, że każde danie to prawdziwe dzieło sztuki. Doskonale łączy tradycyjne techniki z nowoczesnymi akcentami, dbając o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak każdej potrawy. Aktualnie przygotowuje najwyższej jakości dania kuchni japońskiej i jest współwłaścicielem w Koi Sushi Bar Siemianowicka.
Wolne miejsca: 10
-
Kuchnia galicyjska.
WarsztatyZapraszamy na warsztaty z kuchni galicyjskiej, które poprowadzi Adrian Stojewski - kucharz, podróżnik i bloger - hiszpanskiesmaki.pl a także absolwent Technikum Gastronomicznego i jednej z dwóch wyższych uczelni gastronomicznych w Hiszpanii – UCAM. Adrian uczył się gotować od mistrzów kuchni hiszpańskiej z gwiazdkami Michelin, takich jak: Kiko Moya, Fran Martinez, Ivan Cerdeño Lopez, María José San Román czy Pablo González. Jego miłość do kuchni Półwyspu Iberyjskiego zrodziła się w trakcie 40 dniowej podróży, podczas której porównywał kuchnię w 22 miejscach Hiszpanii i Portugalii.390.00złWolne miejsca: 3
-
Meksykańska fiesta.
WarsztatyWarsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.390.00złWolne miejsca: 16
-
Brak miejsc
Owoce morza i ryby -Aleksander Struś.
WarsztatyNajgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019rSwoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Brak miejsc!
-
Nowy
Owoce morza i ryby -Aleksander Struś.
WarsztatyNajgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019rSwoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Wolne miejsca: 12
-
-
Bon podarunkowy – wersja elektroniczna
Bez kategoriiOpcja dla aktywnych i nowoczesnych osób. Zakupiony bon wyślemy na wskazany adres e – mail, Twój albo bezpośrednio na skrzynkę mailową obdarowanego, razem z krótką wiadomością. Dzięki temu nie ma obaw, że prezent się zagubi, zniszczy czy nie dotrze na czas. Dostępny w wersjach cenowych: 390 i 490 zł.390.00zł – 490.00złWolne miejsca
-
Bon podarunkowy dla dwojga – wersja elektroniczna
BonyOpcja dla aktywnych i nowoczesnych osób. Zakupiony bon wyślemy na wskazany adres e – mail, Twój albo bezpośrednio na skrzynkę mailową obdarowanego, razem z krótką wiadomością. Dzięki temu nie ma obaw, że prezent się zagubi, zniszczy czy nie dotrze na czas. Dostępny w wersjach cenowych: 750 i 950 zł .750.00zł – 950.00złWolne miejsca
-
Bon podarunkowy – wersja papierowa
Bez kategoriiWersja papierowa, elegancki prezent to wersja dla tradycjonalistów lub osób lubiących kolekcjonować pamiątki po wyjątkowych wydarzeniach. Bon możesz odebrać osobiście w naszym Studiu lub wskazać nam adres, pod który mamy go wysłać. Po opłaceniu podarunku koniecznie prześlij do nas maila z potwierdzeniem przelewu, od razu wyruszy on do Ciebie przesyłką poleconą priorytetową. Dostępny w wersjach cenowych: 390 i 490 zł.390.00zł – 490.00złWolne miejsca
-
Bon podarunkowy dla dwojga – wersja papierowa
Bez kategorii, BonyWersja papierowa, elegancki prezent to wersja dla tradycjonalistów lub osób lubiących kolekcjonować pamiątki po wyjątkowych wydarzeniach. Bon możesz odebrać osobiście w naszym Studiu lub wskazać nam adres, pod który mamy go wysłać. Po opłaceniu podarunku koniecznie prześlij do nas maila z potwierdzeniem przelewu, od razu wyruszy on do Ciebie przesyłką poleconą priorytetową. Dostępny w wersjach cenowych: 390 i 490 zł.750.00zł – 950.00złWolne miejsca