przegrzebki

Filters

Showing all 2 results

Sortuj według
Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets
  • Owoce morza i ryby -Aleksander Struś.

    Najgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.
    Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r
    Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.
    Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.
    Tworzył  jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.
    Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.
    Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.
    490.00

    Wolne miejsca: 8

  • Brak miejsc

    Mistrzowskie Smaki Aleksandra Strusia.

    Najgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.
    Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r
    Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.
    Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.
    Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.
    Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.
    Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.
    490.00

    Brak miejsc!