Warsztaty kulinarne
dla Ciebie

  • Nowy

    Dolce Vita-włoskie makarony.

    Zapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania takie jak: ręcznie robione tagliatelle, delikatne agnolotti, urocze orecchiette, a na deser – kultowe, kremowe tiramisu. To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!
    390.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Kuchania Francuska

    ,
    Opis prowadzącego : 
    Najgorętsze nazwisko  wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.
    Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.
    Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.
    Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji  Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.
    Olek  specjalizuje się  kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.
    Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.
    390.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Sushi .

    Zapraszamy na warsztaty "Sushi", które poprowadzi Michał Werda.Michał to doświadczony specjalista w kuchni japońskiej, z wieloletnią praktyką w przygotowywaniu sushi oraz dań z ryb i owoców morza. Jego pasja do doskonałości i precyzji w sztuce sushi sprawia, że każde danie to prawdziwe dzieło sztuki. Doskonale łączy tradycyjne techniki z nowoczesnymi akcentami, dbając o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak każdej potrawy. Aktualnie przygotowuje najwyższej jakości dania kuchni japońskiej i jest współwłaścicielem w Koi Sushi Bar Siemianowicka.

     
    450.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Smaki Italii.

    Zapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania . To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!
    390.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Meksykańska fiesta.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Tapas i fiesta – smaki Hiszpanii.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 10 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Wolne miejsca: 16

  • Nowy

    Kimchi i spółka – nowe koreańskie smaki.

    Warsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 10 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.
    390.00

    Wolne miejsca: 16