-
Pasta e basta, czyli najlepsze makarony z prowincji Emilia-Romania.
WarsztatyWarsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.390.00złWolne miejsca: 12
-
Steki i spółka.
WarsztatyŁukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od 6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”490.00złWolne miejsca: 1
-
Mistrzowskie Smaki Aleksandra Strusia.
WarsztatyNajgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019rSwoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Tworzył jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Brak miejsc!
-
Smaki Azji.
WarsztatyŁukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od 6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”390.00złWolne miejsca: 12
-
Kimchi i spółka – kuchnia koreańska dla każdego.
WarsztatyWarsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.390.00złWolne miejsca: 16
-
Meksykańska fiesta.
WarsztatyWarsztaty poprowadzi Łukasz Majchrowski – autor popularnego bloga kulinarnego food2.pl, którego prowadzi od ponad 8 lat; chociaż jak sam twierdzi, gotuje niemal od kołyski. Z wykształcenia inżynier, z zawodu informatyk, a z zamiłowania kucharz i podróżnik. Poza pracą na etacie zajmuje się fotografią, opracowywaniem przepisów, gastroturystyką i prowadzeniem warsztatów oraz pokazów kulinarnych. W jego życiu nie ma czasu na nudę, dlatego również i w swojej kuchni lubi czerpać inspiracje z różnych stron świata i łączyć je w niepowtarzalne dania, którymi kocha się dzielić z innymi.390.00złWolne miejsca: 8
-
Sushi
WarsztatyZapraszamy na warsztaty "Sushi", które poprowadzi Michał Werda.Michał to doświadczony specjalista w kuchni japońskiej, z wieloletnią praktyką w przygotowywaniu sushi oraz dań z ryb i owoców morza. Jego pasja do doskonałości i precyzji w sztuce sushi sprawia, że każde danie to prawdziwe dzieło sztuki. Doskonale łączy tradycyjne techniki z nowoczesnymi akcentami, dbając o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak każdej potrawy. Aktualnie przygotowuje najwyższej jakości dania kuchni japońskiej i jest współwłaścicielem w Koi Sushi Bar Siemianowicka.
Wolne miejsca: 11