Warsztaty

Filters

Showing all 3 results

Sortuj według
Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets
  • Steki i spółka.

    Łukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od  6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował  pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”  

    490.00

    Wolne miejsca: 9

  • Brak miejsc

    Kuchania Francuska

    ,
    Opis prowadzącego : 
    Najgorętsze nazwisko  wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.
    Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.
    Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.
    Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji  Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.
    Olek  specjalizuje się  kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.
    Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.
    390.00

    Brak miejsc!

  • Smaki Italii.

    Zapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania . To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!
    390.00

    Wolne miejsca: 1