-
Steki i spółka.
WarsztatyŁukasz Zaczyński to utalentowany, pełen ambicji i pasji do gotowania Szef Kuchni. Dzięki tym cechom, pomimo młodego wieku, może pochwalić się szerokim doświadczeniem, które zdobywał u najlepszych Szefów m.in. w Irlandii i Dani . Swoje kreatywne i niebanalne pomysły wykorzystuje zarówno w kuchni tradycyjnej jaki i w nowoczesnym koncepcie street food’u. Od 6 lat związany z hotelem Scandic i restauracją Stockholm. Wcześniej pracował pod okiem greckiego Szefa Kuchni w restauracji Akropol. Współtwórca wrocławskiego Street Food’u „Stacja Pawia”490.00złWolne miejsca: 9
-
Brak miejsc
Kuchania Francuska
Bez kategorii, WarsztatyOpis prowadzącego :Najgorętsze nazwisko wrocławskiego świata gastro ubiegłego sezonu.Nominowany do tytułu ”Młody Talent „ żółtego przewodnika Gault&Millau 2019r Swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol.Były Szefem kuchni w restauracji DOJUTRA.Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro, której spektakularne otwarcie spotkało się z zainteresowaniem w niemal całej Polsce – pomysł zaciągnięty był z idei Pop Up.Olek specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Jego dania charakteryzują się prostotą i dbałością o bardzo dobry produkt oraz jego jak najlepsze wykorzystanie.Ten ciepły, sympatyczny a jednocześnie niezwykle charyzmatyczny Szef Kuchni odsłoni rąbka tajemnicy aby zainspirować cię nowymi pomysłami w świecie gastronomi.Brak miejsc!
-
Smaki Italii.
WarsztatyZapraszamy na wyjątkowy warsztat kulinarny, podczas którego przeniesiemy się do serca włoskiej kuchni! Wspólnie przygotujemy klasyczne dania . To doskonała okazja, by nauczyć się włoskich technik, poznać sekrety domowego makaronu i poczuć smak prawdziwej Italii!390.00złWolne miejsca: 1