Rafał Koziorzemski

Rafał Koziorzemski

Rafał urodził się 26.09.1988 roku, w Polsce w miejscowości Nowe Miasto Lubawskie. Kucharz z zasadami i charakterem, wielką determinacją i poświęceniem. Laureat światowego konkursu The Best Chef  Rasing Star Awadrs. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat, pracował w restauracjach oraz hotelach w kraju i zagranicą, gotując m.in. na indywidualnych  kolacjach dla artystów malarzy. Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia nietuzinkowe, zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe i pracę z owocami morza. Rafał to utalentowany kucharz, jego upór, poświęcenie, pasja i dążenie do ciągłej doskonałości przekłada się na jego dania! Jest zwolennikiem kuchni tradycyjnej  z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania. Obecnie pracuje jako zastępca szefa kuchni w gdyńskiej restauracji Biały Królik.

Zapisz się do naszego newslettera!

Tak, wyślij mi newsletter (nie wysyłamy spamu).

FreshMail.pl